גירוי קשה בלשון כתוצאה מחיכוך עם השיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/07/2005 | 13:39 | מאת: נ.א.

מעל אבעה חודשים קיימת בעייה קשה בתחום זה. בעקבות בעייה זו נעשו שיופים של השיניים, החלפת מבנים והכל ללא תוצאה מועילה. קיים קושי בדיבור, וכאבים בלשון. הלשון אדומה. אבקש עזרה אל מי לפנות או מה לעשות. נ.ל.

13/07/2005 | 08:43 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לנ.א האם עברת בירור מקיף והאם אובחן כי הגירוי בלשון הינו דווקא מחיכוך השיניים ולא מבעיה אחרת? צריבה בלשון יכולה להעיד על פטרת הפה, חסר בויטמינים ומחלות כמו ליכן פלנוס. מומלץ להבדק במרפאות פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות