פה ולסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/07/2005 | 21:42 | מאת: גיו

שלום רב! אני בת 30 , לפני כמה חודשים הרגשתי כאבים באוזניים, הרופא אף אוזן גרון הפנה אותי לבדיקת פה ולסת, ואבחנו אצלי בעיה במפרקים, מזה כמה חודשים אני מטפלת בבעיה בעזרת סעד לילה, אבל הכאבים ביום לא עברו, בלילה אני לא מרגישה דבר, הכאבים בעיקר באוזניים, עד כדי כך שכול ציוץ מתחיל להרגיז וקשה לסבול אותם, גם אחרי שאני לוקחת כדורים נגד כאבים, באופן כללי אני גם לא מרגישה טוב, עייפות ,חוסר ריכוז ושיווי משקל, כאבי ראש, זה גם יכול להיות כתוצאה מהביעה? והאם הישיבה שלי בעבודה, שהיא הראש כול הזמן מורד למטה יכולה להשפיע וגורמת כאבים? ומה אפשר לעשות כדי להחליש את הכאבים? בתודה מראש!

13/07/2005 | 08:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! גם מנח לא תקין של הראש וכיווץ של שרירי הצוואר יכולים לתרום לכאבים באזור הראש והפנים אולי כדאי לשנות את מנח הראש בעבודה בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות