פצה בלשון כבר זמן מה בן 22

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/03/2019 | 22:57 | מאת: דניטל

בן 22, בריא לא מעשן לפני כחצי שנה, היה לי פצע על הלשון בצד שמאל שמתנשא לגובה כמו גבעול כזה . הלכתי לרופא נתן לי משחה מרחתי פעם אחת ושכחתי ממנו. היום בהסתכלות במקרה באזור במהלך צחצוח, שמתי לב שהפצע עדיין קיים אומנם ירד ב70-80 אחוז לגודל שכמעט לא נראה אבל הוא עדיין קיים, ואם נוגעים בו הוא פשוט זז, כמו חתיכת עור שעומדת ליפול ומסביב יש קצת אדום קראתי באינטרנט והתוצאה הראשונה שעלתה היא שפצע שלא מתרפה כמה חודשים צריך לבדוק בגלל שזה אולי סרטן בפה מה הסיכוי בגילי? האם סביר להניח שבגיל צעיר זה סיכוי קלוש לדבר כזה? נכנסתי ממש לפאניקה ותור לרופא רק בעוד כמה שבועות

09/04/2019 | 13:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

לפי התאור שלך לא נראה כי מדובר בנגע סרטני. אך נגעים בחלל הפה לא חולפים עי מריחת משחות. צריך להסיר את הנגע בביופסיה . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות