חצ׳קון בתוך הפה בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/03/2019 | 13:13 | מאת: ליאור

לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש בשפה הפנימית הקדמית איפה שהשיניים התחתונות, מן בליטה קטנה. אחרי שהסתכלתי במראה ראיתי שזה מן פצעון מוגלתי ממש קטן, אבל בהמשך באותו יום הוא לאט לאט גדל ונהיה איפה כואב, גדול, מוגלתי ושקוף. יום אחרי זה כזה הפריע לי שפוצצתי את זה וחיכיתי שזה יתאחה. אחרי כמה ימים זה שוב התחיל להיות פצעון מוגלתי קטן שלאט לאט התחיל לגדול אבל הפעם לא נגעתי בו. חיכיתי כמה ימים שיעלם והוא אכן כמעט ונעלם אך היום הוא שוב התחיל לגדול רק שהפעם הוא טיפה גם לבן. בהתחלה חשבתי שזה אפטה וניסיתי לטפל בעזרת גרגור עם מי סודה וגם לשים טחינה על האזור אהל שום דבר לא עזר. האם אני צריך לדאוג?? תודה

09/04/2019 | 13:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכן ומדובר בתהליך זיהומי מהשיניים. בכל מקרה יש צורך בביצוע צילום פנורמי ובדיקה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות