אקסטרא עור מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/02/2019 | 12:19 | מאת: אסף

היי, שלום רב. לפני כמה חודשים ראיתי משהו כמו פיסות עור קטנות מתחת ללשון שאחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה, כנראה, Plica Fimbriata, או משהו כזה. עזבתי את העניין אבל לפני יומיים, במקרה, ראיתי שזה השתנה מעט: התעבה, ניהיה אדום קצת, ועם מעין גולה לבנה קטנה בקצה. וכואב במידה מינורית. יש רעיון אולי מה זה ומה לעשות עם זה? תודה רבה!

11/03/2019 | 11:42 | מאת: ד"ר הילה קליין

כל כיב / פצע בחלל הפה שאיננו חולף תוך כ 10 ימים דורש בדיקה ובירור בירורים שכדאי לעשות בנוסף בדיקת מצב השיניים והחניכיים- עששת מחלות חניכיים עשויות לתרום לשינויי טעם בפה אולטרה סאונד של בלוטות הרוק. בדיקה של רופא גסטרו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות