נקודה אדומה הנראת כמו שטף דם בין שיניים טוחנות עליוניות ותחתונות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/02/2019 | 21:39 | מאת: יש צורך לבקש הפניה לרופא מומחה?דחוף..

הייתי אצל רופא שיניים (בוקר) הוא ראה שיש לי נק' אדומה בין טוחנות עליוניות לתחתונות שאל אם בדקתי את זה כשהסתכלתי אחרי הטיפול ראיתי נק קטנה יחסית שנראת כמו פצע/שטף דם כשנגעתי עם הלשון לא הרגשתי את הנק בולטת או משהו בערב הסתכלתי שוב והנק נעלמה אבל עדיין באיזור הזה הצבעים קצת מוזרים אדום/לבן/אולי קצת סגול כשבצד השני האיזור ורוד ונראה בסדר . לפני הגיוס שכנראה ימנע ממני לבקר רופא מומחה , האם נראה שיש צורך לבקש הפניה לבדיקה או לא ? אשמח לתשובה ..

11/03/2019 | 11:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם בוצעו צילומים ? בירורים שכדאי לעשות בנוסף בדיקת מצב השיניים והחניכיים- עששת מחלות חניכיים עשויות לתרום לשינויי טעם בפה אולטרה סאונד של בלוטות הרוק. בדיקה של רופא גסטרו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות