כאבים בשן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/01/2019 | 12:57 | מאת: אבי א

לפני חדשיים חשתי כאבים בן שעברה טיפול שורש ושיקום לפני מס' שנים.הלכתי למרפאה בה טופלתי, עשו לי צילום פנורמי ונמצא שיש דלקת בשן 46 45. המליצה לי ללכת למומחה לטיפולי שורש,כמו כן, נתנה לי אנטיביוטיקה. הלכתי למומחה ,עשיתי צילום סי טי וזה אמר שיש לעשות עבודה כירורגית מתחת לשיניים. קבעתי תור לעוד חודש . העניין הוא שכבר כמה שבועות אין כאבים בכלל. שאלתי היא האם הטיפול המתוכנן אינו מיותר.אודה לתשובה בהקדם. תודה.

03/01/2019 | 12:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

האנטיביוטיקה מטפלת בזיהום החריף. שהוא בדכ מתבטא בכאב. סביר להניח שהדלקת הקיימת כרג בלסת הינה כרונית. כלומר איננה כואבת לך אבל בד"כ איננה מתרפאה בעצמה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות