אוכל שנתקע בין התפרים נמסים בפה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/12/2018 | 01:03 | מאת: נופר

היי. לפני עשרה ימים עקרתי שתי שיני בינה ועשו לי תפרים שאמורים להתמוסס, הבעיה היא שלפני יומיים נתקע בין התפרים חתיכת לחם ועד עכשיו אני לא מצליחה להוציא אותה ורק נתקע לי אוכל כל פעם שאני אוכלת... מה אפשר לעשות?? ניסיתי לדחוף עם קיסם ופינצטה וזה לא עזר, יש עוד דרך להוציא? אולי כדאי לחכות פשוט שהתפרים יתמוססו על אף הגועל? תודה!!

18/12/2018 | 10:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

רצוי לגרגר מי פה עם תמיסה המכילה כלורהקסידין. ניתן לבצע שטיפות מכוונות עימזרק ללא מחט. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגת פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות