שלפוחיות דם בפה חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/11/2018 | 18:18 | מאת: דניאל

שלום רב, במשך כשנתיים מופיעות לי שלפוחיות עם דם בחלל הפה. זה יכול להיות על הלשון בלחיים ואפילו על הפעמונית בגרון והדרום עצמו. השלפוחיות מתנפחות עד שהם מתפוצצות מה שגורם להרבה כאב בימים שלאחר מכן. עשו לי פעמיים ביופסיה בלחיים (לא מהלשון) ולא מצאו משהו מיוחד. אשמח לחוות דעתך. זה ממש מטריד אותי.

25/11/2018 | 05:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם בצעו בדיקות דם כלליות? בעיקר ספירת דם ובדיקת מצב הטסיות? מה שאתה מתאר יכול להעיד על בעיה במנגנון קרישת הדם. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות