כיב/שלפוחית בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/11/2018 | 00:33 | מאת: קרוליין

שלום, מזה כשלוש שנים שיוצא לי פצע בשפתיים אחת לתקופה (בערך פעם בחודשיים) הפצע מתחיל מיובש בשפה הופך לבליעה אדומה שאחר כך כואבת, אחרי שהוא מתפוצץ נשארת נקודה שהופכת ללבנה במגע מיים. הלכתי לרופא משפחה חשבתי שזה הרפס אך שלל זאת ואמר שאינו יודע מה זה.. לתשובתך אודה. מצ״ב תמונה של השלפוחית

25/11/2018 | 06:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

כל פצע / נגע ברריות הפה שאיננו חולף דורש בדיקה ולעיתים ביופסיה. פנה /י לכירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות