כאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/06/2005 | 01:29 | מאת: שיר

שלום, כשנה אני סובלת מכאבי מפרק בלסת הימנית, הכאב מלווה "בהרדמות" האזור של ארובת העין, כאב מסביבלעצמות האף וכאב חזק מעל מפרק הלסת כולל כאב עז בחניכיים העלינות, מס' פעמים חששתי שמדובר בכאב שיניים אך בדיקה יסודית כולל צילומים שללו בעיות שינים ו/או חניכיים, בנוסף הועלה חשד כי אולי מדובר בסינוסיטיז אך גם זה נשלל, כמו כן מאחר ואני מרגישה שהאזור נרדם הופנתי גם לנורולוג ששלל בעייה נורולגית ומצא רגישות עזה בTMJ, הופנתי למרפאת פה ולסת בביה"ח (צילום פנורמי לא הראה משהו חריג הרופאה ציינה שהוא לא כ"כ ברור) שקלה לבצע CT אך ציינה שלא דחוף, לאחר כמה ביקורים ציינה שמה שיעזור לי זה דיקורים באזור ה8 טיפולים באזור הלסת, ניסתי דיקורים אך לא אצלה במרפאת ביה"ח אלא דרך קופת החולים במסגרת רפואה משלימה, אך גם הדיקורים לא עזרו, מה יכולה להיות הסיבה? אם באמת יש בעיה כלשהי במפרק, האם תופעה כמו "הרדמות" האזור והתחושה כאילו תקוע לי צמר גפן מתחת לחניכיים יכולה לנבוע מבעיה במפרק? מה ניתן לעשות חוץ מדיקורים? נ"ב- במרפאת פה ולסת נשללה בעייה שיכולה לנבוע מהידוק שיינים, לעיסת מסטיק ו/או קסיסת ציפורנים, כך שלא כ"כ ברורה הבעיה ולכן הוצעו הדיקורים שכאמור לא עזרו

21/06/2005 | 20:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשיר כדאי להתייעץ במרפאת כאב המטפלת בכאבים כרונים , כאב כמו שאת מתארת יכול להתאים לכאב כרוני ממקור עצבי או ווסקולרי . בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות