בעיה במפרק הלסת הימני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/06/2005 | 00:33 | מאת: TheOne111

מזה חצי שנה אני סובל מבעיה במפרק, שהתחילה בקליקים במפרק הלסת הימני, ועד היום זה נמצא בתהליך של החמרה, בתחילה לעיתים רחוקות הלסת הייתה ננעלת והתאפשר לי לפתוח את הפה עד לחצי, ולאט לאט התדירות עלתה עד שזה מתרחש מדיי יום שהלסת ננעלת עד לחצי, זה מפריע לאכול, זה מפריע בדיבור, יש לחץ קבוע בלסת, במפרק וההרגשה לא נעימה. מה עושים?

19/06/2005 | 16:35 | מאת: TheOne111

הייתי היום בבית חולים פוריה, לשם שלח אותי הרופא בבסיס (אני בן 19) שם לאחר צילום פנורמי הוא זיהה calcification of the stylo-hyoid ligament, הוא אמר שזה ממש בולט בצילום ושזה התקשה ממש לגמריי, והוא אמר שגם בגלל זה נתפס לי השרירים של הפה כשאני מפהק. הוא אמר שזה דיי מוזר שבגיל כזה זה מגיע למצב כזה. בכל מקרה הוא שלח אותי לC.T ואמר שגם יש סבירות שאולי אני אצטרך ניתוח. רציתי לשמוע את חוות דעתך בנושא וממה נגרם הסתיידות הזאת? הוא גם נתן לי כדורים, השאלה היא אם לקחת אותם כי אין לי כאבים, אני רק מתקשה בתזוזת הלסת. הכדורים הםETOPAN 400mg.

21/06/2005 | 20:22 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! כדאי לפנות לבדיקה במרפאות פה ולסת או במרפאות למפרקי לסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות