תסמונת מפרק הלסת והעצב המשולש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/08/2018 | 17:36 | מאת: ענבל דמרי

שלום רב האם תסמונת מפרק הלסת יכולה לגרום לכאבי ראש עזים? האם היא יכולה להופיע ולהשפיע על העצב המשולש אובחנתי ען תסמונת מפרק הלסת והעצב המשולש, ואני חשה כאבי ראש עזים, גם במגע במפרק לא יודעת ממה נובע... האם היא יכולה לגרום לכאבי עיניים?

06/12/2018 | 11:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאבים במפרק הלסת אכן יכולים לגרום לכאבי ראש עזים סחרחורות וכאבים כלליים בפנים. תסמונת העצב המשולש trigeminal neuralgia הכאב הוא ממקור עצבי נגיעה במקום מסויים בפנים מפיקה כאב. והטיפול נוירולוגי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות