השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/06/2005 | 10:25 | מאת: עוזי

שלום , אני אמור לבצע השתלת שיניים אשמח לקבל תשובה או הפנייה לכתבה מקיפה בנושא - כגון סיכונים , כמה זמן זה מחזיק וכו' . תודה

12/06/2005 | 18:23 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעוזי מידע כתוב אודות שתלים דנטלים ניתן למצוא בכל מנוע חיפוש באינטרנט. באופן הכללי לשתלים דנטלים יש סיכויי הצלחה גבוהים מאד בהשוואה לפרוצדורות כירורגיות אחרות. גורמי סיכון עיקרים הינם : עישון, סוכרת לא מאוזנת ועוד. על מנת להעלות את סיכויי ההצלחה מומלץ לפנות לכירורג פה ולסת לביצוע ההשתלות וכן לפנות לרופא שיניים הבקיא בשיקום על גבי שתלים. בברכה ד"ר מיכה פלד

26/06/2005 | 23:00 | מאת: עינב

מה עושה חולה סוכרתללא שיניים למלה עם תותבת שנאלץ כל 4 שעות להדביק התותבת סוכר בצום כ125 130 לא מעשן סןכרת כ20 שנה מה אני אמור לעשות בבקשה דוקטור מחקה אני לתשובתך תודה אבי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות