עודף רוק ,רוק רוק רוקרוק רוק רוק רוק רוק רוק רוק רוק רוק רוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/06/2018 | 20:13 | מאת: שאול

בן 54 , תוך כדי דיבור קריאה או נאום מצטבר לי רוק בפה ואז חייב לבלוע מה שפוגם ברצף הדיבור או הקריאה , תמיד חייב לעצור את רצף הדיבור לשם בליעת הרוק ,

20/08/2018 | 08:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

כדאי להבדק אצל מומחה לרפואת הפה או פה ולסת. על מנת לבדוק את הסיבה. לפעמים מדובר בבעייה סגגרית המונעת סגירה טובה של הפה והפתיים. וגורמת ליציאה של רוק במהלך הדיבור. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות