חתך עמוק בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/04/2018 | 23:43 | מאת: לי

היי הבת שלי נפלה על שידה ונפתח לה הפה התחתונה ממש משולש עמוק בקצה מחר אנחנו אמורים לעשות תפרים בבית חולים בטשטוש העיניין שהוא שביקשתי פלסטיקאי שיבצע את זה והוא אמר שזה לא התחום שלי והפנה אותנו לרופא פה ולסת שיבצע את זה מחר. עד כמה זה נכון האם להתעקש על פלסטיקאי? תודה רבה

12/06/2018 | 11:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

בכל בית חולים יש נוהל אחר מי מטפל בחתכים באזור הפנים. לפעמים אלו רופאי פה ולסת , לעיתים פלסטיקאי, ולעיתים אאג. אני בטוחה שבתך תקבל טיפול טוב בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות