תופעה קשה לאחר זריקה אתל רופא שניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/02/2018 | 21:37 | מאת: זריקה אצל רופא שניים

למרות שמקבלת אצל רופא שניים זריקה בלי אדרנלין, חשתי ש"הלב נכבה" ידיים ורגליים חלשות ועוד רגע מאבדת הכרה. תחושה לא נוחה בלב וסחרחורות עוד כ 6שעות. בעברי אבלציה בלב בגלל וולף פרקחנסון ווייט

03/03/2018 | 21:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

התופעות שאתה מתאר עשויות להיות קשורות לחרדה מטיפול דנטלי . והסימנים הם סימני " טרום עלפון" המעידים על ירידה פתאומית בלחץ הדם. במצב כזה ולאור ההסטוריה הלבבית הייתי ממליצה על טיפול בסדציה תוך וורידית. או תרופות המפחיתות חרדה מקבוצת הבנזודיאזפינים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות