שאלה בנוגע לשלפוחית בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/02/2018 | 12:59 | מאת: איתי

יש לי בפה כבר חודש מין שלפוחית לא גדולה שהיא מתנפחת וכשאני אוכל היא מתפוצצת . היא נמצאת מצד שמאל מאחורי השן הטוחנת האחרונה באזור החיך העליון . לפעמים מופיעה אחת נוספת . הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר שזה משהו ויראלי אבל אחרי שבוע שזה לא עבר הגעתי אליו שוב והוא נתן לי משכה (oracort e( השתמשתי בה שבוע והשלפוחית הפסיקה לגדול ולהתפוצץ ופשוט הייתה קטנה השתמשתי שבוע והפסקתי ושוב היא המשיכה להתנפח אכלתי והיא התפוצצה . מה זה יכול להיות?

03/03/2018 | 21:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאשר יש נגע בפה שאיננו חולף תוך 10 ימים , מומלץ להבדק אצל כירורג/ית פה ולסת. מומלץ להגיע לבדיקה עם צילום פנורמי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות