נגע לבן בחינכיים-מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/01/2018 | 20:40 | מאת: מיכל

שלום, אבא שלי בן 80 והרופאת שיניים שלו ראתה שיש לו נגע לבן בחינכיים העליונות ושלחה אותו לפה ולסת לבדיקה. מסתבר שכבר לפני שנה השיננית ראתה את זה והוא אומר שזה לא גדל. האם זה אומר שזה סרטני? ואם כן זה היה אמור לגדול? תודה.

03/03/2018 | 21:52 | מאת: ד"ר הילה קליין

נגעים לבנים בחלל הפה עשויים להיות גם ללא סיבה , אך ישנם נגעים שהם טרום סרטניים. זה שהכתם לא השתנה זה סימן טוב, אך רצוי להיות במעקב. גורמי סיכון לסרטן הפה הינם בין היתר עישון וצריכת אלכוהול. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות