כאבים בסנטר כמה ימים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/10/2017 | 19:37 | מאת: שרית

שלום , בת 31 , מזה כמה ימים כאבים רציפים בסנטר לעיתים ממש למטה בסנטר איפה שעצמות הלסת ולעיתים באזור שבין החניכיים לסנטר . יש לי שין בינה תחתונה עם זיהום שעושה לי כאבים בצוואר ובאוזן כבר הרבה זמן . האם יכול להיות שיש קשר בין השניים? ואם לא מה יכולה להיות הסיבה לכאב ?? רוצה לציין בנוסף שבבדיקת אולטרסאונד שעשיתי לפני חודשיים בגלל הכאבים בצוואר נמצאה בלוטת לימפה מוגדלת שצורתה תקינה מתחת לסנטר . לא יודעת אם יש קשר אבל אני מאוד לחוצה . אודה לתגובה .

23/10/2017 | 05:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכן וישנו זיהום נוסף באחת השיניים הקדמיות , מה שיכול להסביר את הגדלת קשרית הלימפה. כדאי לבצע צילומי שיניים ולהגיע לבדיקה אצל מומחה/ית לכירורגיתפה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות