קליקים בלסת כבר 7 שנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/10/2017 | 07:20 | מאת: חן

שלום ד"ר, אני חן ואני בת 22, מאז גיל 15 בערך יש לי קליקים, קנאקים בלסת בכל פעם שאני פותחת את הפה יותר מידי, בשלב כלשהו מגיע קליק כזה בצד השמאלי של הפנים. בהתחלה זה היה כואב, עכשיו זה לא כואב.. אך לפעמים אני מרגישה שנתקע לי הפה בפתיחתו. זה קרה בזמן שצפיתי בסרט אימה, ואני דיי חרדתית, רעדתי ואימצתי את שרירי הפה יתר על המידה, עד שהלסת פשוט נתפסה לי. מאז זה לא משתחרר ולמדתי לחיות עם זה, אבל זה מציק מידי פעם ויש לי בעיות בשיניים, כך שלא אוכל ללכת לרופא שיניים עד שאוכל לפתוח את הפה כראוי. מה את ממליצה לעשות? תודה מראש.

23/10/2017 | 05:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

התופעה שאת חווה נובעת ממיקום לא נכון של הדיסק במפרק המפריע לתנועתו התקינה ולפעמים גורם לנעילה או "תקיעה" של הלסת. יש לפנות למומחה/ית פה ולסת המתמחים במפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות