ליכן פלאנוס בפה מה האחוזים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/09/2017 | 13:38 | מאת: יואב

שלום ד"ר . לאחר ביופסיה הרופא אמר לי שיש לי ליכן פלאנוס בפה .רציתי ברשותך לשאול כמה שאלות: מה אחוז האנשים שכבר חולים במחלה ובשלב כזה או אחר עברו התמרה? והאם הכוונה התמרה זה דווקא ממאיר או גם שפיר .תודה

23/10/2017 | 05:47 | מאת: ד"ר הילה קליין

ה% מאד נמוך, אבל אני לא הייתי מסתמכת על ה %. כי מי שנופל בסטטיסטיקה בשבילו זה 100% וממש לא משנה מה קורה באוכלוסיה הכללית. במידה וקיים ליכן פלנוס מומלץ להמנע מהרגלי עישון ולהגיע להבדק אצל מומחה קבוע ברפואת הפה או פה ולסת לפחות אחת לשנה או ע"פ ההמלצות בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות