לשון שעירה ולבנה ....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/09/2017 | 00:23 | מאת: יוני

שלום :) מלפני כחודש וחצי נהייתה לי דלקת בעין , כאב גרון קל ומן אקזמה בפנים ולמרות שהתופעות הנ''ל עברו מאז הלשון שלי נהייתה צהובה ושעירה . הצבע שלה הסתדר אבל היא שעירה עד לרגע זה וזה משהו שלא היה מלפני חודש וחצי. בדקו לי קנדידה פעמים-שלילי קיבלתי הפניה לגסטרו בנושא .רופאת פה היום שללה שזה משהו חמור אבל לא ידעה להגיד מה זה וגם הפנתה לגסטרו ( אולי חומציות ) מה זה עוד יכול להיות? לא כדי לבקש משהו למרוח על הלשון ?? אי אפשר לקום כל בוקר ולראות לשון שעירכ מחדש . זה מתסכל!!!

23/10/2017 | 05:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום ישנם אנשים שאצלם יש נטיה להתארכות הפפילות על גבי הלשון בדומה לשערות. ישנן מברשות ייעודיות לצחצוח הלשון , שהן בעצם מגרדות את השכבה הזו. האם את/ה מעשן/ת ? אם כן הפסקת עישון בהחלט משפרת את המצב במידה ומלכתחילה גרם לבעיה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

27/06/2018 | 23:35 | מאת: דני

תגיד לי אם בבקשה מצאת פתרון או שאתה עדיין באותו מצב?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות