עקירת שן-בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/05/2005 | 14:53 | מאת: ל.

נקבעה לי לשבוע הבא עקירת שן-בינה (עליונה),ואני חוששת מאוד,כבר דחיתי את זה פעם אחת - מלפני חודש,ואני שוקלת אם לדחות שוב, אך מצד-שני אני סובלת כל פעם שאני אוכלת ונתקעות חתיכות אוכל בין השן-בינה לשן שלידה; מה לעשות ? לעקור או לדחות זאת עוד? מה הסכנות והסיבוכים שיכולות לקרות בעקירת שן-בינה?

29/05/2005 | 09:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום כאשר שן בינה מציקה יש לעקור אותה ,אין טעם לסבול! כמו בכל פרוצדורה כירורגית ישנם סיכונים אך הם בד"כ לא גדולים. מומלץ לפנות לכירורג פה ולסת המנוסה בכך לצורך העקירה בברכה ד"ר מיכה פלד

29/05/2005 | 11:26 | מאת: ל.

לד"ר פלד, תודה על תשובתך, האם חייבים לעשות זאת אצל כירורג פה ולסת או שאפשר גם אצל רופא- שיניים רגיל ? (שכבר יש לי תור אליו).

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות