השתלות שיניים אחרי צינטור לב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/06/2017 | 17:04 | מאת: השתלת שיניים אחרי צינטור לב

שלום עברתי צינטור לפני כחמישה חודשים ואני מקבל מדללי דם פלויקס ומיקרופברין ואני שואל אם אני יכול לעשות השתלות עכשיו

02/07/2017 | 06:39 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום קשה לתת תשובה חד משמעית לכך. תלוי מי הרופא המטפל , ניסיונו ומדיניות הטיפול אצלו . המדיניות במרפאה שלי לא להפסיק מדללי דם כאשר מדובר בשתלים בלבד. כאשר ההשתלה מלווה בעקירות שיניים מרובות או בהשתלת עצם לסינוסים לעיתים אני דוחה את הפרוצדורה עד לאישור הקרדיולוג להפסקת אחד מהמדללים בלבד. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות