גידול בפה שלא עובר חודש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/04/2017 | 23:55 | מאת: לי

אני בת 21, ולפני חודש גיליתי מין גידול ליד הענבל. זה לא עבר עדיין. היום גם הרגשתי תחושת נימול בלוע. אקבע תור לרופא פה ולסת אבל אשמח לחוות דעת ראשונית- יש לי סיבה להילחץ? האם חודש-חודשיים נחשב גילוי מוקדם אם חלילה מדובר במשהו בעייתי? תמונה מצורפת תודה מראש

05/05/2017 | 06:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

לצערי לא אוכל לפתוח את התמונה . טוב שקבעת תור לייעוץ . ככלל נגעים שאינם חולפים בחלל הפה מחייבים בדיקה ובמידת הצורך לקיחת ביופסיה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות