קליקים פתאומיים בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/02/2017 | 22:42 | מאת: דור

שלום, אני בן 29, לאחרונה שמתי לב שאם אני סוגר את השיניים בדרך מסויימת אני שומע מן קליק כזה בצד שמאל של הלסת, אם אני לוחץ לאחר מכן ממש באיזור עצמות הלחיים אני שומע קליק נוסף. התחיל פתאום.. (אגב, יש לי שיני בינה עליונות כלואות שאני יודע עליהם מספר שנים.. ללא כאבים.. אם יש קשר בכלל). יש מה לחשוש? יש מה לבדוק?

21/02/2017 | 11:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

קליקים במפרק הלסת נובעים מהתקת מקומו של הדיסק המפרקי. זהו ממצא שכיח , במידה ואתה סובל מהגבלה א כאבים. מומלץ להתייעץ עם מומחה/ית פה ולסת בנושא . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות