סחרורות וכאבי לסת חזקים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/02/2017 | 19:55 | מאת: אורי

שלום רב, אודה לדעתך האם מדובר בבעיה של הלסת בן 33 בחור בריא בדרך כלל, הכל התחיל לפני חודש וחצי סחרורות וכאבי ראש חזקים מאד ואי שיווי משקל הכל מתנדנד בהרגשה,עייפות וחולשה .בבת אחת פתאום הכל קרה אחרי הליכה בשכונה וישיבה מול מחשב.באותו רגע גם התחיל צפצוף שממשיך עד היום באוזן שמאל. בדיקת אף אוזן גרון לא מצאה שום דבר פרט למעט פקקים שהוצאו נשלחתי לבדיקת שמיעה טרם עשיתי קיבלתי תרופה בשם ביסטרין (של סחרורות ) סחוררות ואי שיווי משקל ליווי אותי כשבועיים וחצי כיום עדיין סובל מהאוזן שמאל ללא הפסקה צפצוף כמו של טלויזיה חזרתי לרופא משפחה והביא לי הפנייה לניורלוג הניורולג לא התרשם ממשהו והפנה אותי לבדיקת ברה לבדיקת גזע המוח הכדור ביסטרין לא ממש עוזר לי כן יש גם כאבים בלסת עליונה ולפעמים תחתונה ומרגיש לי שהיא כמו נעולה,ויש כאבים בכל האזור של השיינים באזור עליון.(זה כמה דקות) לפחות היו לי כ20 פעמים כאלו במהלך השבועיים האחרונים. שאני פותח את הפה אז נהיה תחושה של צליל יותר חזק למשך כמה שניות בדיקות דם יש לי לבצע ביום שני . וכעת מחכה לבדיקת שמיעה ובדיקת ברה אשמח לדעת מה זה יכול להיות ממה אני סובל? הרופא משפחה לא ממש נותן לי כיוונים ואני נכנס לאינטרנט ומתחיל לחפש לפי התסמינים.הוא רק ציין בפניי שזה לא מלחצים .למרות ששאלתי אותו האם זה יכול להיות מלחצים. אודה לתגובה

21/02/2017 | 11:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום תחילה יש לראות שבדיקת ברה תקינה . במידה ובדיקה זו תקינה. יש סיכוי סביר שהכאב והסחרחורות קשורים למפרקי הלסת ו/או לבעיה בשרירי הלעיסה. מומלץ לפנות להמשך בירור ובדיקה אצל כירוג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

18/03/2017 | 22:05 | מאת: מיכל

יש גם וירוס שמתיישב באוזן וגורם לורטיגו

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות