לחצים באוזן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/02/2017 | 12:18 | מאת: אלעד

שלום דר, אני סובל כחודשיים מבעיית לחצים באוזן וכאב בעצם שמאחורי האוזן, תחושת צוואר תפוס. זה קורה במשך כל היום (בזמן דיבור, באכילה ועוד) האוזן נסתמת ואני כל היום מתעסק בלנסות לפהק או דרכים אחרות כדי לשחרר את הלחץ. בדיקות אאג, שמיעה וטימפונומטריה תקינות. אני רוצה לדעת אולי הדבר קשור לתחום אחר ולא דווקא לאאג? ואם כן מה עלי לעשות? תודה

21/02/2017 | 11:29 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכן מאד והדבר נובע מהפרעה בתפקוד מפרקי הלסת. מומלץ לפנות למומחה/ית פה ולסת המתעסקים עם מפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות