שאלה לדר פלד.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/05/2005 | 22:21 | מאת: גלית.

שלום דר בני בן שלוש וחצי יש בעיה בסגירת הפה ,הפה שלו כל הזמן פתוח בגלל מבנה הפה לסת עליונה בולטת מידי .הוא עבר כבר ניתוח פוליפים ואין לזה שום קשר הוא עדיין לא סוגר את הפה(,יש גם בעיה שהוא כל הזמן מנסה לנשוך דברים ולהכניס דברים לפה ועסוק הרבה עם הפה.) השאלה האם ניתן בגיל כזה לעשות משהו כדי שיצליח לסגור את הפה? שמעתי שיש מין פלטה כזאת שיכולה אולי להרחיב מעט את הלסת העליונה ואז אולי היא תיהיה פחות בולטת והוא יוכל לסגור את הפה? אנא תן לי עצה מה עלי לעשות? תודה מראש גלית.

16/05/2005 | 12:46 | מאת: ד"ר מיכה פלד

גלית שלום, הבעיה אותה את מתארת הינה מוררכבת מכדי שניתן יהיה לענות עליה באופן זה. מומלץ לפנות לבדיקה משולבת של אורתודונט, רופא שיניים לילדים וכירורג פה ולסת לצורך בדיקה מלאה ותכנון אופי ומועד הטיפול. ניתן לקבל ייעוץ משולב כזה בכל מחלקת פה ולסת. בברכה, ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות