ארתרוצנטזיס שיפת המיפרק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/12/2016 | 14:23 | מאת: אילנית

שלום בעקבות דלקת כרונית במיפרק לסת ימין הומלץ לי לעבור tmg lavage ארתרוצנטזיס לסת ימין והזרקת סטראואידים. אני חברת קופח כללית האם זה כלול בסל הבריאות והאם זו פעולה נפוצה?

20/01/2017 | 15:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

אילנית שלום שטיפת מפרק בדכ נעשי בראיה ישירה בתהליך הקרוי ארתרוסקופיה. הפעולה איננה נפוצה כיוון שרק 1-2% מתחלואות במפרק הלסת מצריכות פרוצדורה שכזו. והפרוצדורה אכן נמצאת בסל הבריאות , לא משנה באיזו קופה את חברה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות