השתלות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/04/2005 | 17:44 | מאת: מאמי

עקב רקבון בשניים עקרתי הרבה מהם ועלי לעבור השתלות אני מאד מ]חדת ורוצה להבין הכל על השתלות האם זה כואב ??????? ומה הנזקים העלולים לגרום לאחר ואיזה סבל אני אעבור ולכמה זמן מה סיכוי ההצלחה והאם חייבים לעבור בדיקת סיטי לפני ואם משתילים עצם זה יכאב יותר? שמעתי שיש אנשים שלא מצליח השתיל אצלם למה ? אני רק חושבת על זה ולבי פיעם בחוזקה מפחדת מאאאאאאד

04/05/2005 | 13:30 | מאת: מאמי

למה לא עוניייייייייייייייייייייים לי

08/05/2005 | 18:43 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום לשתלים דנטלים בד"כ סיכוי הצלחה גבוה אם כי יש גורמים המורידים את סיכוי קליטת השתלים כמו מצבים בריאותיים מסויימים, הגיינה אורלית, עישון ועוד. לא כל מקרה שיקום דומה למשנהו. מבחינת הכאב , במהלך ההשתלות אין כאב הכאב יכול להיות בגמר ההרדמה וגם הוא משתנה כתלות באזור המנותח ושונה מאדם לאדם ובד"כ ניתן להתגבר על ידי משכך כאבים. CT בתכנת שתלים חשוב מאד על מנת למדוד גובה עצם קיים ועל מנת להמנע מפגיעה במבנים אנטומים חשובים. בברכה ד"ר מיכה פלד

23/05/2005 | 15:27 | מאת: מאמי

תודה . ברוצני לדעת האם שתילים מחו,ל טובים יותר מתוצרת הארץ .? והאם השתלת עצם מגבירה את הכאב

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות