נטילת אנטיביוטיקה לפני עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/04/2005 | 14:00 | מאת: מיכל

שמעתי שיש רופאים הממליצים על נטילת אנטיביוטיקה המתחילה יומיים לפני עקירה כירורגית. האם זהו התהליך המומלץ לפני עקירה כזו בכדי למנוע סיבוכים\כאבים? מהו סוג האנטיביוטיקה הרלוונטי (מוקסיפן?)? תודה :)

12/04/2005 | 19:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למיכל נטילת אנטיביוטיקה כשעה לפני פרוצדורה כירורגית מומלצת לאנשים עם בעיות מסויימות בלב על מנת למנוע זיהום שיכול לפגוע בלבם. נטילת אנטיביוטיקה על ידי אדם בריא לא רק שלא מועילה, אלא עלולה להזיק. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות