עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2005 | 02:48 | מאת: דן

שלום רב אני סובל מכאבים עזים בשן בינה אחרונה בלסת התחתונה כלומר 38 רציתי לדעת איזה אפשרויות לעקירה יש לי מאחר ואני מאוד מפחד וחרד מהטיפול ובעבר עשיתי רק טיפולים בהרדמה כללית . כרגע איני יכל לעשות הרדמה כללית מאחר שהדבר כולל תור מראש והכאבים שלי לא סובלים דיחוי . רציתי לדעת האים הדבר כרוך בכאבים {השן אינה כלואה} ומהם האפשרויות העומדות בפניי מבחינת אילחוש וטיפול . אודה לכם אים מישהו יוכל לעזור לי.?

11/04/2005 | 17:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדן במידה ואתה סובל מחרדה דנטלית יש אפשרות לבצע את הטיפול על ידי מתן חומר מטשטש לווריד. בד"כ ניתן במרפאות פה ולסת הפועלות בבתי חולים בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות