שבר שורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

17/12/2016 | 17:03 | מאת: חנן

אני בן 36 קיים אצלי שבר בשורש כף יד שמאל מזה כ10 שנים ללא כאבים . מזה 3 שבועות התחלתי לסבול מכאבים עם הגבלה בתנועה יש לי נפיחות בגב היד עם נפיחות בקרקעית האגודל לאורטופד אמר לשקול ניתוח וקיבוע מחדש של הסקפויד מבקש חוות דעת נוספת על המקרה

18/12/2016 | 06:25 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

מתיאורך ניתן להביןם שמדובר בשינויים ניווניים לאחר שבר בעצם הסירה. התופעה מוכרת ושכיחה. קיימות מספר אפשרויות ניתוחיות. פנה עם הצילומים העדכניים לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד