נימול ורגישות בפינות החיצוניות של הבוהנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/06/2010 | 16:15 | מאת: בן דוד

בצילום בבוהן השמאלית ראינו בליטה החוצה של העצם,שלדעת האורטופד עלולה להיות סיבת הנימול והרגישות(בפרט בקור,או במגע עם הנעל)לאור איבחון קודם של דופיטרן בכף יד שמאל עם דפורמציה קלה בפרק האחרון של זרת ימין.(חושב שאמי סובלת מזה בידיים וברגליים)סבור האורטופד שהבעייה בבוהנים עלולה להיות קשורה לתופעה ביד.ערכי הסוכר לאחרונה היו 114 ויש לי אסכמיה.אודה על דעתך והמלצותיך.

17/06/2010 | 06:55 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

מחלת דופויטרן אינה פוגעת בעצמות כפות הידיים. נימול מקורו מלחץ עצבי כלשהוא. פנה לבדיקה ואיכחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

19/06/2010 | 18:36 | מאת: בן דוד

תודה רבה על תשובתך. הייתי לאחרונה אצל מומחה לכף יד בהדסה שאבחן את מחלת דופויטרן בכף יד ימין,שעל מוגבלויותיה באתי אליו להתלונן. הבליטה בעצם,שראיתי בצילום עם אורטופד כף הרגל היתה בבוהן רגל שמאל וגם הנימול/עיקצוץ הם בה וברגל ימין.היכול להיות קשר לאותה מחלה או כפי שציינת זה רומז לבעייה עצבית? שוב תודה אריה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד