כאב מתחת לאגודל . כאב שנעלם וחוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/12/2020 | 17:52 | מאת: שי

שלום. בן 30. בריא בדרך כלל מתח לאגודל ימין, בעומק השריר הזה שנמשך מבסיס האגודל למפרק כף היד. בדיוק באמצעו. הופיע לי כאב חד/מושך כזה שמנטרל לכמה שניות את השימוש ביד. לאחר כמה שעות חזר שוב לכמה שניות. וככה כל היומיים האחרונים. ללא קשר לשימוש ביד אני חווה כל כמה שעות את הכאב המטורף הזה . הכאב נמשך כעשר שניות ונעלם. לאחר גל הכאב אני חש שהכאב נחלש ולוקח לו כדקה להעלם לגמרי. בשעה או שעות עד הגל הבא אני מרגיש בריא לגמרי ללא כל בעיה ביד. מה לעשות האם נשמע מסוכן אשמח לחוות דעתך

שי שלום, מאחר ואתה מתאר כאב חדש וללא מגבלה בין התקפי הכאב, אינני חושב שיש מקום לבירור בשלב זה. תוכל להיעזר בנוגדי דלקת (טבליות כגון ארקוקסיה/אטופן או במשחה מקומית של וולטרן), מנוחה ליד ואגידה אלסטית למספר ימים. באם אין הטבה, יש לפנות למומחה לכירורגיה של היד להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד