אצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/09/2020 | 12:35 | מאת: א

שלום, אתמול בבוקר קמתי עם כאב בעור שבכרית האצבע. הרגיש מעין דקירה. לאחר מכן ראיתי שהאזור אדום ובתוכו יש בליטה לבנה. ניסיתי ללחוץ ללא עזרה. שמתי גם במים חמים והיום גם דקרתי עם מחט ולחצתי ולא עזר. זה נשמע כמו גוף זר? או משהו אחר? מה לעשות?

שלום, ייתכן ומדובר בגוף זר, אל יכולות להיות אבחנות נוסםפות כגון זיהום או גידול קטן (שפיר בד"כ). ממליץ לבצע בדיקת אולטרא-סאונד ולגשת לבדיקת מומחה לכירורגיה של היד בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד