זריקת הרדמה טראומה איומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/09/2020 | 19:05 | מאת: דורון

בס"ד שלום וברכה ד"ר נכבד אתמול עשיתי ניתוח טריגר באצבע אמצעית יד ימין בבית חולים השרון, עד עכשיו אני עדיין בטראומה מהכאבים העזים והבילתי נסבלים מזריקות ההרדמה שעשו לי הוא עשה לי מספר זריקות אולי כחמד ועוצמת הצעקות שלי נשמעו אולי בכל בית החולים (כך אמרו לי אחיות ששמעו) קשרו אותי עם חגורה לשולחן הינתוחים (האם זה מקובל) התרעתי למרדים קודם הזריקה שאני רגיש באופן קיצוני והוא אמר שהכל יהיה בסדר סדרת הזרקת ההרדמה נמשכה מספר דקות שלטענתו לאחר מכן הסביר לי שהיה חייב לפזר את החומר לכן גם בהזרקה בתוך כף היד הוא סיבב את הזריקה בעוד המחט בפנים צרחתי וכאב לי דבר שמעולם לא הרגשתי ועשיתי כך עברתי בגוף 15 ניתוחים ודבר כזה עוד לא היה לי! בחזרה לביתי מרוב הטראומה בכיתי כל הדרך !!! ביקשתי הרדמה כללית ולא נתנו לי ! אשמח מאוד אם תסביר לי על כך מדעתך המלומדת והאם אפשרי במקרה כזה בהרדמה כללית ! תודה רבה ותיזכה למצוות

דורון שלום, ניתוח טריגר באצבע הינו ניתוח הנעשה בהרדמה מקומית בכל מוסד רפואי בארץ ובעולם ואין שום צורך בהרדמה כללית. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד