כאבים בחזה והקרנה ליד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/08/2020 | 22:02 | מאת: שי

היי דוקטור יש לי לפעמים כאבים בחזה כאשק אני זז מתכופף לפעמים זה גם בישיבה בלי לעשות כלום וזה מקרין לכיוון היד, ביצעתי בדיקות לבביות ואין ממצא כלשהו, כמו כן גם ביצעתי צילום ריאות ללא חריג. יש לך איזשהי המלצה בשבילי, לפעמים זה נורא מציק :/ תודה מראש

16/08/2020 | 22:03 | מאת: שי

לפעמים הכאב גם רק ביד עצמה.

שי שלום, אינני בוטח כי הבעיה שלך היא בתחום כירורגיה של היד. ההשערה שאני כול לעלות נובעת מהאנטומיה לפיה העצבים שיוצאים מעמוד השדרה הצוארי מגיעים אל קדמת בית החזה וכן לאורך הגפה עצמה. פגיעה עצבית בגובה הצואר עשויה להסביר את הכאבים. ממלית לפנות לאורטופד תחילה לבצע הערכה מסודרת. בברכה, ד"ר יהודה

17/08/2020 | 23:20 | מאת: שי

תודה דוקטור

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד