דלקת בגיד דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

13/07/2020 | 07:15 | מאת: דנה

שלום אובחנתי בדלקת בגיד באגודל,לא קיבלתי טיפול תרופתי אלא הרופא הציע זריקת קורטיזון שסירבתי לקחת.האם יש טיפול חלופי? תודה

דנה שלום, זריקת קורטיזון מקומית לטיפול ב"דלקת בגיד" הינה טיפול הבחירה היעיל ביותר עם מספר תופעות לוואי קטנות ביותר ביחס לתרופות אחרות הקיימות בשוק. למי שמתנגד או לא יכול לקבל זריקה, החלופות הינן ע"י ריפוי בעיסוקג, פיזיותרפיה ונוגדי דלקת (כגון אטופן, ארקוקסיה ...) עם משך זמן ארוך יותר עד להטבה ופרופיל בטיחות צר יותר. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד