כאבים בשורש כף יד לאחר ניתוח בשבר רדיוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/06/2020 | 15:49 | מאת: משה

מה מצב היד לפי הפענוח מכיוון שאני סובל מכאבים חזקים מאד מה מומלץ לעשות

משה שלום, "מצב היד" אינו נגזסר מפענוח ה-MRI שביצעת. "מצב היד" הינו תלוי בחבלה שעברת, כמה זמן עבר מהחבלה ? האם ביצעת טיפול משקם כגון ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה ? גילך ? עיסוק ? מה יש דומיננטיות ? מה יש בבדיקה ? כיצד השבר מודגם בצילומי רנטגן ? ועוד .... סה"כ ה-MRI אינו מראה ממצאים חריגים למצב אחרי שבר של שורש כף היד, אך יש צורך להבין את כל הרקע ולבדוק את המטופל. ממליץ לפנות לבדיקה אצל המנתח עם הדיסק (!) של ה-MRI ולא רק הפענוח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד