עזרה בפענוח תשובות..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/06/2020 | 13:07 | מאת: אנונימי

שלום, אני נחתכתי לפני כעשר שנים באגודל ופגעתי בעצב. לאחר כשנה עברתי ניתוח באזור וחזרה התחושה רק בחצי מבאגודל לאורכו. במהלך כל השנים היד כואבת תמיד עם הקרנות לשורש כף היד ודלקות חוזרות עקב תנועות מסוימות. הלכתי לכירורג כף יד ועשיתי אולטרסאונד. התור הבא עוד הרבה זמן ואשמח לעזרה בפענוח התשובה.

הקובץ אינו ניתן לפתיחה

15/06/2020 | 12:29 | מאת: אנונימי

ועכשיו?

שלום, בדיקת ה-US שצירפת מבחינה בשני ממצאים ביד - אך היא אינה יודעת להגדיר מהם באופן חד משמעי ולכן ממליצה על המשך בירור - נתוך להחלטה קלינית של הרופא המטפל - האם יש צורל בבדיקת הדמייה נוספת או ניתוח על פי הסיפור והבדיקה של המטופל. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד