אטוריקוקסיב ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/05/2020 | 19:20 | מאת: ס

שלום, האם ישנן תרופות שיכולות לגרום להפרעה נוירולוגית כמו טיקים ? (עיוות בלתי רצוני) כמו שהעין לפעמים קופצת בזמן סטרס, אז במקרה שלי טיקים ברגל. זה קרה לי כשלקחתי 4 ימים כדורי אטוריקוקסיב עקב כאבים בזרוע ובכתף, האם אלה תופעות שגרתיות בכדור הזה? מהן התופעות שלו? והאם ניתן לקחת אותו עם טריבמין(ויטמין בי)?

שלום, פרופיל תופעות הלוואי של ארקוקסיה הינו בעיקר עלית לחץ דם, פוטנציאל בדימום ופגיעה במערכת העיכול, פגיחעה בתפקוד הכליה והכבד ופגיעה קרדיאלת - אך מדובר במקרים בהם השימוש כרוני. אין קשר ל"טיקים" ואין אינטרקציה עם טריבמין. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד