כאבים ביד(מרפק)ונימול באצבעות4-5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/04/2020 | 16:58 | מאת: אביב

שלום כבר כמה שנים שאני סובל מכאבים ביד ימין שמגיעים עד המרפק ונימול באצבעות 4-5 עשיתי EMG וזו התשובה mild neuropathy rt ulnar nerve at the elbow level עשיתי פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק לא עוזר איזה טיפול מומלץ תודה רבה

אביב שלום, אינני יודע אלו טיפולים עברת והאם היה ברשותך סד לילי לישור המרפק (אותו לרוב בונים ב"ריפוי בעיסוק"). אם אכן טופלת גם בסד ועדיין התסמינים מפריעים, האופציה הנותרת היא ניתוח לשחרור הלחץ ע"ג העצב במרפק. לצורך החלטה זו יש לגשת למומחה לכירורגיה של היד עם בדיקת ה-EMG (המסקנה בסוף כפי שרשמת בשאלה אינה מספיקה). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד