שבר בכף היד ניתוח עצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

15/01/2020 | 12:27 | מאת: שולה

שברתי יד ימין והומלץ על ניתוח. זה תשובת ct. מה דעתך? איזה ניתוח מומלץ? מה הסיכוים להצלחה? זמן החלמה?

שולה שלום, עצם פענוח ה-CT אינו מהווה מידע לגבי אינדקציה או חוסר אינדיקציה לניתח אלא יש תחילה להדעת מי המטופל, גילו,תפקודו,מחלות רקע, האם הפגיעה ביד הדומיננטית ואז לצפותב-CT עצמו. מבחינת ה"מספרים היבשים" GAP של 0.2 ס"מ מצריך ניתוח, אבל רפואה אינה רק טיפול ב"נתותנים יבשים" ולכן כל הפרטים שציינתי לעיל חשובים. יש לפנות בהקדם למומחה לכירורגיה של היד עם הדיסק עצמו !!! בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד