פרק כף היד אצבע ואגודל יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/12/2019 | 08:25 | מאת: אתי שוורץ

בעיית תנועה וקיפול באגודל ואצבע יד ימין מזה שבוע שיש בעיה בתנועה

אתי שלום, לא הרחבת יותר מדי בתיאור, אבל הרושם שיש לך TRIGGER FINGER. מדטובר במצב בו ישנה דלקת של מעטפת הגיד המכופף את האגודל ולכן הוא נתקע בתעלה בה הוא עובר. טיפולים אפשריים הינם נוגדי דלקת (משחת וולטרן, ספריי מקומי, טבליות ארקוקסיה/אטופן וכו'...), ריפוי בעיסוק וזריקת סטרואידים מקומית. אם טיפולים אלו נכשלו, ניתוח קטן בהרדמה מקומית הינו מוצלח ביותר לתופעה. ממליץ להיבדק תחילה לאישוש האבחנה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד