תחושת כובד ביד שמאל ונפיחות קלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/11/2019 | 13:42 | מאת: מילה

היי, לפני כשלושה שבועות היד השמאלית שלי מעט התנפחה ,יש לציין שלא קיבלתי מכה והכל היה רגיל,מאז אני לא מפסיקה להרגיש כובד על היד השמאלית מאיזור הכתף עד לפרק כף היד,מדי פעם מרגישה תחושת נימול (עוד מלפני שהיד התנפחה) אשמח לדעת מה זה ולמה זה קשור?

מילה שלום, נפיחות בכף היד עשויה לנבוע ממספר גורמים כגון חוסר בניקוז לימפטי, פקקת ורידים עמוקים, זהום וכולי. יש להיבדק בהקדם האפשרי על מנת לאבחן בין האפשרוות השונות

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד