תופעות לאחר ניתוח הסרת ליפומה בזרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

20/10/2019 | 11:20 | מאת: בלאל

שלום, אמא בת 60 עברה ניתוח הסרת ליפומה גדולה בזרוע לפני כ 10 ימים. יד לה עדיין נפיחות בזרוע ונימול בזרוע, הייתה במיון עשתה צילומים ואמרו לה שהכל טוב וחזרה הביתה. עדיין היד שלה נפוחה ממש (כל היד ולא רק איפה שהניתוח) מה אתה ממליץ והאם יש סיבה לדאגה? תודה מראש

בלאל שלום, נפיחות לאחר ניתוח הינו תופעה נפוצה וחלק מתהליך ההחלמה הרגיל של הרקמה. כל עוד אין כאב מיוחד או סימני זיהום בפצע הניתוח (הפרשה, חום, אודם...), אני ממליץ להמתין ולעקוב. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד