לאחר ניתוח איחוי שבר פתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

15/10/2019 | 19:33 | מאת: אבי

שלום רב ראשית רציתי להודות על הטיפול המסור והיעיל . אני אחרי ניתוח שבר פתוח אצבע 2 כף יד שמואל, ים אחרי הניתוח הין שהוחדר לי יצא ממקומו ,לאחר ביקור במיון בלינסון ,בוצע לי קיבוע ע"י פס אלומניום מרופד , האם ניתן להחליפו בסד לאצבע פטיש mallet splint 'וזאת מיכוון שכרגע איני מסוגל לבצע את תרגילי ריפוי בעיסוק שניתנו לי בזמן השיחרור

אבי שלום, אם מדבור בשבר של הגליל המרוחק הרי שסד מאלט הינו אופציה טיפולית טובה, אך לאחר התקנתו יש לבצע צילום ביקורת לווידוא העמדה. אם מדבור בשבר אחר, סד מאלט אינו אופציה טובה. יש להגיע לביקורת המרפאה על מנת להעריך זאת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד